Pedicurepraktijk 'Aangename voeten' - Uw voeten mijn zorg
 
 
 
PRODUCTEN
 
Voor uw voeten wil ik alleen het beste. De verzorgingslijn bestaat uit diverse producten van het Duitse kwaliteitsmerk Fusspunkt. De producten hebben in Duitsland diverse prijzen gewonnen voor beste pedicureproduct. Bovendien kan ik u deze producten tegen zeer gunstige prijzen aanbieden.
 
Voetverzorginsproducten van Duitse kwaliteit
Voetverzorgingslijn, Duits topproduct
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fusspunkt Klovenwonder
Fusspunkt Klovenwonder
Klovenwonder is een multi verzorgings-complex van vochtinbrengende ureum en teunisbloemolie en zeer geschikt voor verbetering van belaste huidstructuur, in het bijzonder die van diabetici.

Het ureum maakt de hoornlaag los en versnelt de afschilvering waaroor een verdikking van de huid die vaak tot vorming van kloven en barsten leidt, wordt voorkomen.

Te gebruiken bij eeltvorming en kloven.
Voetenergie uit de natuur
Voetenergie uit de natuur versterkt de veerkracht en soepelheid van de huid. Gespannen voeten worden verwend door de natuurlijke vetten (lanoline), stimulerend kamfer, verfrissende menthol en natuurlijke essentiële oliën. De zweethuishouding van de voet wordt geneutraliseerd en gestabiliseerd.

Voetenergie uit de natuur is dermatologisch getest en is ook geschikt voor diabetici.

Te gebruiken bij eeltvorming, kloven, zwetende en vermoeide voeten en huid die gevoelig is voor bacteriieën.
Voetenergie uit de natuur
Fusspunkt nagelolie
Fusspunkt nagelolie
Deze multi-zorg-complex bestaande uit panthenol, bisabolol en tarwekiemolie houdt uw nagels glad en soepel en voorkomt hiermee eelt in de nagelwallen.

Bisabolol beschermt tegen ontstekingen en schimmels, Panthenol kalmeert irritaties en verbetert de huid-regeneratie. Tarwekiemolie voedt met vitamine E en voorkomt versplinterde en harde nagels.

Dermatologisch getest en geschikt voor diabetici.
Dermapunkt Dermalotion
Dermapunkt biedt een zachte creme voor het gehele lichaam. Dermapunkt versterkt de barrierefunctie van de huis, verbetert het vochtgehalte. De unieke combinatie van werkzame stoffen zoals panthenol, ureum, teunisbloem, avocado/olie en allantoïnte bevordert het energie/metabolisme, hydrateert en staat voor intensieve zorg.

Geschikt voor de gestresste huid, perkamenthuid, psoriasishuid en eczeemhuid.

Dermatologisch getest en geschikt voor diabetici.

Te gebruiken bij droge, gevoelige, jeukende en dun schrijnende huid, geïrriteerde huid ontstaan door pleisters en andere schurende producten, oudere en perkamentachtige huid en littekens, chronische wonden en huidproblemen (ook ondersteunend bij huidziekten zoals psoriasis, neurodermitis, ulcus, eczeem en de randen van open wonden).
Dermapunkt Dermalotion
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint